BMW R25/3 caferacers.gr yard rebuild

BMW R25/3 caferacers.gr yard rebuild

Το δικό μας Bmw R25/3 !

Ο ένας εκ των caferacers, ο Βασίλης, έχει στην κατοχή του αυτό το R25/3 από όταν ήταν φοιτητής. Χρησιμοποιούνταν σε καθημερινή βάση σε διαδρομές εντός και εκτός της τειχών της πόλης.

Με τα χρόνια, έμεινε στη άκρη, ήθελε και αρκετά μαζέματα προκειμένου να συνεχίσει να είναι λειτουργικό. Πάντα αγαπημένο, δεν δόθηκε ποτέ, αλλά περίμενε στωικά σε μια γωνία, να ζωντανέψει καλά όπως του αρμόζει, λόγω της ιστορίας που κουβαλάει, αλλά και των χρόνων που βαραίνουν τα μέταλλά του.

Το έναυσμα δόθηκε, ανταλλακτικά αγοράστηκαν προς αντικατάσταση ή αναπλήρωση όπου χρειαζόταν. Στο γκαράζ, λύθηκε μέχρι τελευταίας βίδας, και δέθηκε ξανά, σιγά σιγά και με αγάπη.

Ντεπόζιτο, φτερά κλπ αμμοβολήθηκαν, καθαρίστηκαν επισκευάστηκαν και επανατοποθετήθηκαν.

Όλη η μοτοσυκλέτα επανήλθε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και έγινε δουλίτσα σε όλους τους τομείς! Το κερασάκι ήταν η αλλαγή από τα 6V στα 12V, για καλύτερη λειτουργία υπό όλες τις συνθήκες.

Μοτοσυκλέτες σαν το R25, θέλουν ραχάτι. Θέλουν σεβασμό στα χρόνια τους. Θέλουν στοργή. Είναι μοναδικές, μέσα στους δικούς τους ρυθμούς που υπαγορεύουν για την κίνησή τους. Άμα βιάζεσαι, δεν σου ταιριάζει. Άμα ψάχνεις κάτι αγχολυτικό, εδώ είσαι. Γιατί πρέπει αν ξέρεις ότι πιθανότατα είσαι το πιο αργό δίτροχο που κινείται στους δρόμους. Όσον αφορά τις ρεπρίζ τουλάχιστον, γιατί όταν βγεις σε πιο ανοιχτά κομμάτια και δεν είσαι στο ξεκίνα σταμάτα, είναι απολαυστικότατο.

Αυτό είναι το R25. Tο δικό μας BMW. Και αισθανόμαστε πραγματικά τυχεροί, που πέραν αυτού, υπάρχει άλλο ένα στη παρέα. Για να πηγαίνουν μαζί και να τα λένε…!

Υ.Γ. : Μετά τις φωτογραφίες του άρθρου, έχει αλλαχτεί και η σέλα πλέον με τη γνήσια, αντί της προσωρινής που βλέπετε. Θα αναρτηθούν εικόνες σταδιακά στη σελίδα μας, στην κατηγορία

http://www.caferacers.gr/category/the_caferacers_shed/

όπου θα ενημερώνεστε και για τρέχοντα projects!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.