ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2018-ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ CAFERACERS

Όπως γνωρίζετε, η ιστοσελίδα μας συμμετείχε στην έκθεση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας», με ένα περίπτερο, που φιλοξένησε μοτοσυκλέτες από επαγγελματίες και ιδιώτες, προβάλλοντας τις δουλειές τους στο κοινό.

Εικοσιδύο λοιπόν δημιουργίες, που κάλυπταν όλο το εύρος του customizing, συν δυο ποδήλατα χειροποίητα, ήταν αυτά που προβλήθηκαν στην έκθεση διαμέσου του caferacers. Builds, που όπως και οι άλλες συμμετοχές στην έκθεση, τράβηξαν το ενδιαφέρον του κόσμου που ήρθε, αψηφώντας την κακοκαιρία εκείνου του τριημέρου και τις ερινύες των ΜΜΕ…

Οι φωτογραφίες θα σας δώσουν μια γεύση για το τι είχαμε γύρω από τον καναπέ μας, που έχει γίνει must της παρουσίας μας πλέον!

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν, αλλά και μας επισκέφτηκαν. Το τρέξιμο και η προσπάθεια όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, απέδωσε και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από τον απολογισμό πιστεύω!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε απολαύστε τις εικόνες και μείνετε συντονισμένοι, καθώς αρκετές από τις μοτοσυκλέτες που έδωσαν το παρόν, θα παρουσιαστούν σε άρθρα ένα προς ένα!

  • 51
  •  
  •  
  •  
  •  
    51
    Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.