ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ-ATHENS DGR & CAFERACERS CUSTOM SHOW

Η ισχύς εν τη ενώσει! Κάπως έτσι, η διοργάνωση της έκθεσης «Ημέρες Μοτοσυκλέτας» συνδυάζεται φέτος με το Αθηναικό Distinguished Gentleman’s ride, ενώ το site μας, και φέτος, θα μαζέψει αρκετές custom μοτοσυκλέτες προς τέρψιν των επισκεπτών!!

ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2018

Fb link της έκθεσης

Φέτος, η έκθεση θα είναι διαφορετικά στημένη, εμπλουτισμένη με νέες ιδέες και περισσότερες επιλογές. Με περισσότερο θεματικές επιλογές, με εταιρίες παρούσες με σύγχρονα ρετρό μηχανάκια, με παρουσίες κλασικών λεσχών όπως και πέρσι. Επιπρόσθετα θα βρείτε tattoo καλλιτέχνες, καντίνες με ποιοτικό street food, ενώ στο ανοιχτό μέρος του παλιού αμαξοστάσιου ΟΣΥ θα στηθεί μια μεγάλη σκηνή, με συναυλίες καθ΄όλη τη διάρκεια του τριημέρου, από γνωστά ονόματα που θα ανακοινωθούν σταδιακά, με κορύφωση τη μεγάλη συναυλία της Κυριακής. Μια και ο λόγος για τη Κυριακή, εδώ μπαίνουμε και στα χωράφια του…

ATHENS DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE 2018

FB link του DGR

…που διοργανώνετε κάθε τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου, παγκοσμίως. Η Αθήνα, είναι από τις πρώτες πόλεις που πίστεψαν στο θεσμό, που ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του συμβάλλει αποφασιστικά στην έρευνα του καρκίνου του προστάτη. Ειδικά φέτος, γίνεται μια μεθοδευμένη προσπάθεια με λέσχες και αναβάτες, με στόχο μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές μοτοσυκλετών παγκοσμίως!!! Στις 18:00 της Κυριακής 30/9 θα ξεκινήσει από το πεζόδρομο της Ερμού, έξω από την έκθεση, και διασχίζοντας κεντρικά σημεία της Αθήνας, θα καταλήξει πάλι εκεί, με τη συναυλία που προαναφέραμε με δωρεάν είσοδο. Θα δοθούν βραβεία στην πιο παλιά μηχανή συμμετοχής, στον καλύτερα ντυμένο άνδρα αλλά και γυναίκα αναβάτη. Φέτος συνεργάζεται με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία και στο event θα δοθεί ειδικός 5ψήφιος κωδικός SMS για δωρεά που θα γίνει άμεσα σε αυτήν!

CAFERACERS CUSTOM SHOW


Η παρούσα ιστοσελίδα, θα έχει ξανά παρουσία στην έκθεση, με κεντρικό περίπτερο, σκοπεύοντας να συγκεντρώσει τις café racer, brat, bobber, scrambler κλπ μοτοσυκλέτες, συνεργείων και ιδιωτών, με αποκλειστικό σκοπό τη προβολή τους στο κοινό! Πέρσι είχαμε στήσει ένα ζεστό, φιλικό χώρο με καλοστημένες μοτοσυκλέτες και το απόδειξε η συνεχής παρουσία κόσμου σε αυτό! Κάπως έτσι και φέτος, θα σας περιμένουμε εμείς και οι κατασκευαστές, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες!


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ CAFERACERS


Αν έχετε κάποια μοτοσυκλέτα που επιθυμείτε να μπει στο περίπτερο μας, είτε είστε ιδιώτης, είτε μηχανικός, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω του μεηλ, είτε μέσω της ειδικής σελίδας που φτιάχτηκε επί τούτου, είτε μέσω της επίσημης σελίδας μας στο fb. Εμείς επιθυμούμε μόνο μια φωτογραφία της υποψήφιας μοτοσυκλέτας/των και βασικές πληροφορίες, για να συγκεντρώσουμε τις υποψηφιότητες, ώστε να κάνουμε τα απαραίτητα κουμάντα στο διαθέσιμο χώρο μας εγκαίρως.

Fb link της συμμετοχής στις Ημέρες Μοτοσυκλέτας

Fb link του caferacers.gr

Το τριήμερο λοιπόν 28-30 Σεπτεμβρίου 2018, οι φίλοι των δυο τροχών θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά ιδιαίτερες μοτοσυκλέτες ή να φέρουν τις δικές τους, θα δουν εταιρικά καινούργια μοντέλα, να παρακολουθήσουν συναυλίες και να ντυθούν gentlemen για να βολτάρουν στο DGR: με άλλα λόγια, όχι μόνο απλοί θεατές, αλλά να να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή τη γιορτή των δύο τροχών!

  • 109
  •  
  •  
  •  
  •  
    109
    Shares

One comment

  1. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η 16Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ! Ως τότε, παρακαλούμε να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας, ώστε να μπορούμε και μεις να οργανωθούμε τις τελευταίες μέρες πριν την έκθεση! Ήδη θα αρχίσουμε να επικοινωνούμε με τους ως τώρα ενδιαφερόμενους για επιβεβαιώσεις! Για οποιαδήποτε απορία, εδώ είμαστε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.