Ride by Wire

Από τις απαρχές στησίματος ετούτης της σελίδας σχεδόν, αφιερώναμε ένα τριήμερο ταξιδιωτικό σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Κάπως έτσι, προέκυψε το Ride by Wire! 

Επειδή έχουμε τονίσει επανειλλημένα ότι έχουμε παλιά μηχανάκια για να μας δίνουν το άρωμα από εκείνα τα χρόνια, τις τζούρες τις γερές τις τραβάς, όταν ταξιδεύεις με δαύτα. Τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε και ξεκινήσαμε τα καλοκαίρια να ταξιδεύουμε, απολαμβάνοντας κάθε χλμ με έναν τρόπο διαφορετικό από τις σύγχρονες μοτοσυκλέτες, αρκεί να σου αρέσει φυσικά, γιατί δεν είναι όλοι εραστές του παλιού! 

Στη πάροδο των ετών η σκηνή μεγάλωσε, οι εταιρίες έβγαλαν όλες σχεδόν μοτόρια ρετρό, τα custom αλλά και κλασσικά μηχανάκια βγήκαν στους δρόμους, στα χέρια νέων αναβατών πολλές φορές αλλά και των παλαιότερων που και αυτοί ξανάνιωσαν, θέλοντας να χαρούν όλη αυτή την άνθιση της φάσης και να οδηγήσουν κάτι ξεχωριστό. 

Οπότε, πολύ φυσιολογικά, προέκυψε το Ride by Wire φέτος, ώστε να μοιραστούμε τη χαρά από κοινού, να γράψουμε χλμ πάνω στις μοτοσυκλέτες μας, να ταξιδέψουμε και να φέρουμε σε επαφή κόσμο υπό την ευρύτερη αυτή ομπρέλα που ονομάζεται café racer! 

Η εκδρομή, γιατί περί αυτού πρόκειται κατά βάσει, έγινε σε ένα κάμπινγκ στην Αγία Άννα, το Όασις, που βρίσκεται δίπλα από το γνωστό μεγάλο κλαμπ. Λίγος κόσμος, ήσυχο, ήταν αυτό που έπρεπε για να μαζευτούν καμμία 35αρια+ μοτοσυκλετιστές να περάσουν καλά και να οδηγήσουν διαμέσου των υπέροχων ορεινών διαδρομών της Βόρειας Εύβοιας. Τα παιδιά που το τρέχουν είναι μοτοσυκλετιστές και οι ίδιοι και πραγματικά προθυμοποιήθηκαν να μας βοηθήσουν στη στήσιμο της εκδρομής άμεσα! 

Ο περίεργος καιρός, το βρέχει-δε βρέχει, απέτρεψε  κάποιους φίλους να έρθουν τελικά, κάποιοι άλλοι φίλοι έσκασαν αυθημερόν, γενικά κόσμος πήγαινε και ερχόταν και αν εξαιρέσουμε τη βροχή το Σάββατο το βράδυ και τα ξημερώματα της Κυριακής, ώρες που ούτως ή άλλως δε μετακινηθήκαμε, ο καιρός μας έκανε τα χατήρια και όλοι πήγαν και ήρθαν στεγνοί και ικανοποιημένοι (ελπίζουμε)! Οι μουσικές επιλογές του Σαββατόβραδου, ήταν αρχείο του Βασίλη Αθανασιάδη, από όταν όργωνε( λέμε τώρα…) τα ερτζιανά! 

Τη Κυριακή το μεσημέρι,  ακολούθησε φωτογράφηση όσων ήταν εκεί τη δεδομένη στιγμή, από το εξαίρετο φωτογράφο, μηχανόβιο και φίλο Δημήτρη Μυλωνά και από εκεί και πέρα, σιγά σιγά όλοι έπαιρναν το δρόμο της επιστροφής…. 

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήρθαν, την ομάδα του Fb Café racer Athens και τα παιδιά που ήρθαν, τον Milo photography, τον κ. Μακρυαλέα, διοργανωτή των «Ημερών Μοτοσυκλέτας» για τη στήριξη και τη παρουσία του, το φίλο και διοργανωτή του DGR Athens, τον πολύπλευρο Λουκά Μέξη, τη Motion & Style για τα δωράκια της που κληρώθηκαν το Σάββατο μεταξύ άλλων. 

Δε ξέρουμε αν θα καθιερωθεί το Ride by Wire. Θα θέλαμε να το επαναλάβουμε ασφαλώς και του χρόνου, αλλά μέχρι τότε είναι πολύς ο καιρός ακόμα. Όποιος έχει κάποια παρατήρηση, σχόλιο ή κριτική, πραγματικά θα θέλαμε πολύ να την διαβάσουμε στα σχόλια από κάτω! 

Να είστε όλοι καλά, να γυρίζουν οι ρόδες μας και να τα λέμε! In carb we trust, but injection rocks too!! Χαχα! 

  

      

Φωτογραφίες: Milo photography, Michael Kork, caferacers.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.