Adrenaline Junkies Sportster Bullet

Εξαιρετική δουλειά, και ολική μεταμόρφωση ενός Harley Davidson Sportster σε ένα hard tail custom bobber, παλιάς σχολής!

Οι Adrenaline Junkies δε χρειάζονται πολλές συστάσεις. Με έδρα την Θεσσαλονίκη, παρουσιάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μοναδικές κατασκευές. Σαν αυτό το Sportster, που έχει δεχτεί πληθώρα μετατροπών, χειροποίητης δουλειάς, πολλών ωρών μετρήσεων, υπολογισμών και εφαρμογών, για να φτάσει στο αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας!

Ο συνδυασμός μαύρου- μπρούντζου- καφέ, είναι ο ορισμός της vintage μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας, ενώ όλο το στήσιμο αποπνέει έναν επιτηδευμένο αέρα από τα ’20s, μια αύρα από τη πρώιμη εποχής της μοτοκίνησης και μια νοσταλγική ματιά στο παρελθόν.

Είμαι σίγουρος πως, αν επισκέφτηκε την έκθεση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας» κάποιος παλιός μηχανόβιος, υπερήλικας λίγο, από αυτούς που αλώνιζαν με τα φουρκόνια τους τις γειτονιές της παλιάς Αθήνας, ή που ήταν από αυτούς τους πρωτοπόρους που έφεραν κάτι BSA κλπ και περιδιάβαιναν στους υποτυπώδεις δρόμους της εποχής,   θα κοντοστάθηκε αρκετή ώρα μπροστά από το Bullet, που βρισκόταν στο περίπτερο των Junkies και θα του έφερνε αναμνήσεις από τα άγρια νιάτα του…

Στα highlights της μοτοσυκλέτας, είναι το πίσω γρανάζι-δισκόπλακα, που χρειάστηκε πολύ δουλειά να ταιριάξει, το μπροστινό σύστημα ανάρτησης, και οι πανέμορφες ζάντες, χωρίς να θέλω να αδικήσω όλη την λεπτομερή δουλειά από άκρη σε άκρη!

    

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.