ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ – ΓΚΑΖΙ

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας» στο Γκάζι. Η προσελευση του κόσμου μεγάλη, τα περίπτερα είχαν μοναδικά κομμάτια το καθένα και γενικά νομίζουμε ότι ο κόσμος έφυγε ικανοποιημένος. Αυτή την  αίσθηση αποκομίσαμε από τη παρουσία μας εκεί! ακολουθεί φωτορεπορτάζ, επικεντρωμένο στα custom περίπτερα!

Οι Esc customs, Adrenaline junkies, Jig saw customs, το δικό μας του caferacers που φιλοξενούσε επαγγελματίες, όπως Screw U garage, Man motorcycles, Urban Mechanics, Dinostyle garage, Swordfish customs, Vass Works, DCB Lowbrow, αλλά και ιδιώτες όπως ο Χρήστος και ο Γιώργος που έφεραν το super four ή ο Θοδωρής με το μοναδικό Harley full custom, ήταν οι κύριοι εκπρόσωποι της cafe racer σκηνής, ανάμεσα σε αντιπροσωπίες και λέσχες, που έφεραν πραγματικά όλοι τους ότι καλύτερο μπορούσαν.

Το αποτέλεσμα ήταν πως ο κόσμος είχε να δει μια γκάμα μοτοσυκλετών από τις απαρχές των δύο τροχών, έως σύγχρονα νεο-ρετρό μηχανάκια, από γνήσια κλασσικά ή καινούργια, ως σουπερ builds μοναδικά! Τα live που έφερε η διοργάνωση, smf events, ήταν η απαραίτητη ροκ χροιά, το soundtrack που συνόδευε τόσες μοναδικές κατασκευές σε ένα χώρο! Οι εικόνες που ακολουθούν νομίζω είναι ενδεικτικές της όλης φάσης! Και του χρόνου!

Adrenaline Junkies

Esc customs

Jig Saw Customs

caferacers.gr χωρος (Screw U garage, Man motorcycles, Urban Mechanics, Dinostyle garage, Swordfish customs, Vass Works, DCB Lowbrow, GP creative, Θοδωρής Χασαμπαλης)

 

   

Λέσχες κλασσικών

        

 

Ευχαριστίες σε όλους! Να είμαστε καλά και για του χρόνου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.