Ημέρες μοτοσυκλέτας, Γκάζι, 30/9 & 1/10 – Περίπτερο caferacers

Ημέρες μοτοσυκλέτας, Γκάζι, 30/9 & 1/10 – Περίπτερο caferacers

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στη μοτοσυκλέτα και σε όλους όσους την αγαπούν. Περισσότερες από τριακόσιες από τις πιο όμορφες και σημαντικές μοτοσυκλέτες όλων των εποχών θα μας περιμένουν να τις θαυμάσουμε το διήμερο 30/9 και 1/10 στο χώρο του παλιού αμαξοστάσιου στην Πειραιώς, ακριβώς απέναντι από την Τεχνόπολη και με είσοδο από τον πεζόδρομο της Ερμού.

Σε έναν ιδιαίτερο “βιομηχανικό” χώρο και κάτω από ένα απόλυτα εντυπωσιακό μεταλλικό σκέπαστρο, θα δούμε ζωντανή την ιστορία της μοτοσυκλέτας μέσα από τη μεγαλύτερη έκθεση κλασικών μοντέλων που έγινε ποτέ στην Ελλάδα μαζί με σημαντικές σύγχρονες μοτοσυκλέτες και custom κατασκευές.

Κάπου εκεί θα βρείτε και εμάς! Το caferacers.gr θα στήσει ένα περίπτερο με κάποιες επιλεγμένες custom κατασκευές! Αν θέλετε η δικιά σας μοτοσυκλέτα να είναι μια από αυτές, δεν έχετε παρά να στείλετε είτε inbox στη σελίδα μας στο fb- https://www.facebook.com/CafeRacersGr/ 

είτε στο μέηλ επικοινωνίας της σελίδας μας με μια φωτο της μηχανής σας, ώστε να θέσει υποψηφιότητα για μια από τις διαθέσιμες θέσεις στο περίπτερό μας! Θα χαρούμε να αναδείξουμε τη δουλειά σας, να προβάλλουμε το δικό σας έργο, όπως κάνουμε τόσα χρόνια τώρα! Κάθε μοτοσυκλέτα που θα λάβει μέρος, θα συνοδεύεται από πληροφορίες για τον κατασκευαστή, το κάτοχο και τη μηχανή, ενώ δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής!

Αναμένουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντός σας και θα ενημερώνουμε στη πορεία για την έκθεση εδώ, και στο Fb!

Φυσικά, σας περιμένουμε σε κάθε περίπτωση να σας δούμε από κοντά στην έκθεση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.