DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE 2015

Έφτασε και φέτος η στιγμή που θα συγκεντρωθούν οι «τζεντλεμάνοι» της κλασσικής και custom μοτοκουλτούρας για να δώσουν την συμβολική μάχη ενάντια στον «φτουεξαποδώ» καρκίνο του προστάτη. Μια εκδήλωση που άρχισε σαν μια βόλτα 7 φίλων πριν χρόνια και κατέληξε να γίνει θεσμός κι εδώ στην Ελλάδα (και σε ολόκληρο τον κόσμο με αρχή και καταγωγή την Αυστραλία), και μας περιμένει  όλους τέλος Σεπτεμβρίου να την στηρίξουμε, το Distinguished Gentlemans Ride 2015.

Αρχίζοντας με τα τυπικά και ακολουθώντας το πνεύμα της εκδήλωσης καλό θα ήταν το ντύσιμο των αναβατών να ακολουθεί τους κανόνες της εκδήλωσης. Οκ, προφανώς οι περισσότεροι δεν κυκλοφορούν ντυμένοι σαν κυριακάτικες εκκλησίες αλλά ας το κάνουμε μια συγκεκριμένη Κυριακή, αυτήν του DGR και μετά το τέλος της εκδήλωσης θα είμαστε και πάλι οι σκληροί casual τύποι (sic).

Η διαδρομή για φέτος όσον αφορά την Αθήνα έχει σχεδιαστεί ως έξης:

Συνάντηση στο παρκινγκ της Βάρκιζας, μετά το Yabanaki, στις 14:00. Οπού έχει άπλετο χώρο για να παρκάρουμε τις καλές μας, να το ρίξουμε στο μάτι και στην κουβέντα, να τραβήξουμε καμιά φώτο  και να οργανωθούμε για να ξεκινήσουμε την βόλτα.

Στην συνέχεια και αφού ξεκινήσει η πορεία θα κατευθυνθούμε προς το Σούνιο από την παραλιακή. Χαλαρά και όμορφα θα φτάσουμε στα αρχαία όπου είναι και ο τερματισμός της εκδήλωσης. Θα παρκάρουμε θα τραβήξουμε και πάλι τις φώτος μας και μπορεί να παίξει για καφεδάκι για κουβέντα και γνωριμία των κύριων που πήραν μέρος στο DGR 2015.

Μετά το τέλος θα παίξει και βολτούλα στο Homoratus για άραγμα και περαιτέρω κουβέντα κτλ. Για όποιον θέλει να ακολουθήσει. Τυπικά το τέλος την φετινής εκδήλωσης-βόλτας είναι στο Σούνιο.

DistinguishedGentlemansRides θα διοργανωθούν και στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Πάτρα.

Σχετικές διευθύνσεις που μπορούν να σας λύσουν περισσότερες απορίες είναι οι:

 THE OFFICIAL DGR 2015 – ATHENS, GREECE

THE OFFICIAL DGR 2015 – THESSALONIKI, GREECE

 

Και φυσικά ή επίσημη σελίδα του DGR παγκοσμίως

https://www.gentlemansride.com

οπού καλό είναι να την επισκεφτείτε, να κάνει register όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην εκδήλωση και γενικά να ενημερωθεί για τα πάντα. Σίγουρα όποιος μπορεί θα ήταν υπερβολικά καλό να κάνει και μια προσφορά υπέρ της μάχης κατά του καρκίνου του προστάτη.

Και φυσικά για το τέλος να ευχαριστήσουμε του γνωστούς άγνωστους που για άλλη μια φορά έτρεξαν, σχεδίασαν και βασικά μπήκαν στο λούκι για άλλη μια φορά για να διοργανωθεί το φετινό DGR. Λουκά, Γιάννη (και όποιον άλλον ξεχνάμε) σας ευχαριστούμε.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.