THE DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE 2014

THE DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE 2014

Τελείωσε το καλοκαίρι. Είσαι Έλληνας; Ευκαιρία να ρίξεις καντήλια για το καλοκαίρι που πέρασε, τις ευκαιρίες που έχασες, τα μοχίτο (ή έστω τις μπύρες) που δεν ήπιες, το μαύρισμα που δεν έκανες και την απέραντη μιζέρια του φθινοπώρου που μόλις μπήκε.

Είσαι Έλληνας μηχανόβιος; Έχεις ακούσει και για το DGR;; Έ τότε έχεις κάτι να περιμένεις και να σε κάνει να χαίρεσαι, γιατί το Distinguished Gentlemen’s Ride διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά μέσα στον Σεπτέμβρη και αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερο.

Βέβαια μπορείς να συνεχίσεις να ρίχνεις καντήλια γιατι μην ξεχνάμε…το καλοκαίρι μόλις τελείωσε.

Αντίθετα με τις προηγούμενες δύο φορές η φετινή βόλτα θα γίνει εκτός Αθηνών και θα ακολουθήσει κατα κύριο λόγο παραλιακή πορεία. Καλούνται λοιπόν οι ευγενικοί αναβάτες εκτός απο την καλή τους διάθεση να φορέσουν και τα καλά τους ενδύματα για να απολαύσουν μια όμορφη διαδρομή με γεύση αλμύρας. Η συνάντηση θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30 στο Δέλτα Φαλήρου (το ακριβές σημείο θα ανακοινωθεί) και θα ακολουθηθεί παραλιακή διαδρομή μέχρι την Αγ. Μαρίνα και στην συνέχεια μέσω της λεωφόρου Αγ. Μαρίνας το “κομβόι” θα καταλήξει στο Κωροπί στον χώρο του γνωστού Homo Ratus. Εκεί θα έχει οφθαλμόλουτρο στα υπέροχα μηχανάκια και φυσικά μπυροκατάνηξη παρέα με όμορφες μουσικες.

Φυσικά για να περάσουμε όλοι όμορφα και επειδή αναμένεται να υπάρχει αρκετά μεγάλη συμμετοχή καλό θα είναι να τηρηθούν και κάποιοι κανόνες που έχουν θεσπιστεί απο τα παιδιά που διοργανώνουν το event της Αθήνας. Οπότε έχουμε και λέμε:

– Ερχόμαστε με γεμάτο ντεπόζιτο.
– Προσπαθούμε να ακολουθήσουμε όσο είναι δυνατόν τον ενδυματολογικό κώδικα (μια γραβάτα ή τιράντες και ενα πουκάμισο όλοι έχουμε)
– Συμμετέχουν μοτοσυκλέτες που ανήκουν στις κατηγορίες cafe racers, classics, modern classics, retro, neoretro, bobbers, customs. (δεν απαγορεύεται η συμμετοχή σε κανέναν αλλά αν έχετε μοτοσυκλέτα που δεν ανήκει στος παραπάνω κατηγορίες παρακαλούμε να ακολουθήσετε εκτός του κύριου όγκου των μοτοσυκλετών αυτών – στην ουρά της πορείας)
– Δεν τρέχουμε, διατηρούμε ταχύτητα βόλτας και δεν περνάμε τις μοτοσυκλέτες οδηγούς (προφανώς τηρούμε όπως πάντα τον Κ.Ο.Κ.)
– Σε αυτή τη διοργάνωση θα υπάρχει πλήρης κάλυψη απο τη mativision και θα δημιουργηθεί και το αντίστοιχο app. Προσέχουμε λοιπόν τον χειριστή της κάμερας και τον αφήνουμε να περνάει κατά τη διάρκεια της διαδρομής (περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη του event θα δοθούν αργότερα αλλά και στο σημείο συνάντησης).
– Βοηθάμε όσο μπορεί ο καθένας στο φιλανθρωπικό σκοπό του event. Μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά μας αφορα όλους και όποια βοήθεια δοθεί στη μάχη για τη καταπολέμηση της ασθένειας είναι ευπρόσδεκτη.
– Θυμίζουμε ότι οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια του event. Είμαστε όλοι ενήλικες και υπεύθυνος είναι ο καθένας για τον εαυτό του.
– Το event έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δεν υπάρχει κανένα οικονομικό ώφελος για τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες. Δεν θα σας ζητηθεί ποτέ οποιοδηπότε υλικό αντάλλαγμα για τη συμμετοχή σας.
-Θα σας ζητηθεί μόνο να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες στο event καλό θα είναι να κάνουν και register στο επίσημο site  του Distinguished Gentleman’s Ride και φυσικά, μιας και το event έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα όσον αφορά την ενημέρωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη, να κάνουν και κάποια προσφορά για τον σκοπό αυτό. Φυσικά μπορούν να ενημερώνονται και απο την σελίδα στο facebook για το event στην Αθήνα.

Η διαδρομή  έχει απόσταση περίπου 45 χλμ και υπολογίζεται να καταλήξουμε στο Κωροπί σε περίπου 50 λεπτά απο την εκκίνηση.

Κάλή μας διασκέδαση!!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.