3η συναντηση ladies and friends, συρος

ladies & friends syros

   Διοργανώσεις με επίκεντρο γυναίκες αναβάτριες σπανίζουν στα μέρη μας. Εδώ έχουμε μια τέτοια συνάντηση, η οποία φέτος αισίως φτάνει στη τρίτη χρονιά της, με την επιθυμία από τις διοργανώτριες κυρίες να ακολουθήσουν πολλές ακόμα τέτοιες συναντήσεις!

   Με αφετηρία την αγάπη τους για τους δύο τροχούς, ξεκίνησαν δειλά- δειλά πρόπερσι τη συνάντηση. Φέτος, με πολύ τρέξιμο στον οργανωτικό τομέα έχουν καταφέρει πραγματικά να οργανώσουν ένα πλήρες τριήμερο, που περιλαμβάνει πρόνοια σχεδόν για τα πάντα- ειδικές τιμές σε ακτοπλο’ι’κά εισιτήρια, ειδικές τιμές για τη διαμονή σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, χώρο για ελεύθερο κάμπινγκ στο Ταρσανά Ερμούπολης, όπου θα διεξαχθεί μεγάλο μέρος των εκδηλώσεων, με όλες τις απαιτούμενες ανέσεις. Εξάλλου, πρέπει να αναλογιστείτε πώς μεγάλο μέρος των συμμετέχοντων κυριών παίρνουν μέρος στο event με τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους κλπ!

 

   Από πλευράς εκδηλώσεων, φέτος θα συμπεριλαμβάνεται έκθεση ιστορικών μοτοσυκλετών και οχημάτων από το σύλλογο «Syros Enfield», η διοργάνωση beach party με μπάρμπεκιου και ζωντανή μουσική, κληρώσεις με δώρα για όλους τους/τις συμμετέχοντες και σαν αποκορύφωμα, το 2 wheel catwalk, όπου ουσιαστικά γίνεται παρουσίαση κάθε αναβάτριας με τη μοτοσυκλέτα της.

 ladies & friends syros

   Η εκδήλωση μπορεί να έχει άρωμα γυναίκας, όμως κάθε αναβάτης είναι καλοδεχούμενος και ασφαλώς έστω και αν τύχει να είστε στο νησί εκείνες τις μέρες, μπορείτε να περάσετε μια βόλτα, έστω για να χαζέψετε τα μοτόρια! Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι 28 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου. Ως τελική προθεσμία υποβολής συμμετοχών έχει καθοριστεί η 25η Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν. Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Η σελίδα του event στο Facebook

Σύνδεσμος της εκδήλωσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.