jailbreak run 2014

jailbreak run

   To δεύτερο Jailbreak Run έχει ήδη δρομολογηθεί και φέτος αναμένεται ακόμα καλύτερο από πέρσι. Τα παιδιά που το διοργανώνουν, μετά τη περσινή πρώτη και αναγνωριστική εκδήλωση, φέτος υπόσχονται ακόμα καλύτερα πράγματα και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τους πιστέψουμε!

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=Z7Mrsu1dGdg{/youtube}

   Πέρσι λοιπόν, σύσσωμη η ομάδα του caferacers ανέβηκε στη Λίμνη Πλαστήρα για το πρώτο Jailbreak και μετά το τέλος του τριήμερου εκείνου γύρισε με την αίσθηση πώς είχαν να γίνουν πολλά όμορφα πράγματα σε αυτό, εφ’όσον καθιερωθεί. Η παρε’ί’στική ατμόσφαιρα, ο χαβαλές, το όμορφο μέρος, τα πολλά ωραία μηχανάκια, το γεγονός πώς όλα κύλισαν ομαλά και όμορφα, έπεισαν ακόμα και τους-δύσπιστους λίγο αρχικά- ντόπιους πώς η εκδήλωση απευθύνεται σε ανθρώπους που πήγαν να περάσουν ένα ευχάριστο τριήμερο ανάμεσα σε φίλους μοτοσυκλετιστές. Έτσι, λοιπόν, δυο περίπου μήνες προτού διοργανωθεί το δεύτερο κατά σειρά run, από τις 11 ως τις 13 Ιουλίου, η ανακοίνωση των παιδιών δείχνει πώς αξίζει (ξανά) πραγματικά να πάτε μια βόλτα καβάλα στα μοτόρια σας.

jailbreak run 2013

ντινος-ηλιας

Ας διαβάσετε από πρώτο χέρι, από τον Dcb Lowbrow ,που μετέχει στη διοργάνωση και έχουμε παρουσιάσει επίσης projects του ανά καιρούς (CB400, XS400,  Norton chopper ) πώς περιγράφει το επερχόμενο meeting στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο FB για το Jailbreak.

 <<Είμαστε στην τελική ευθεία για το φετινό JailBreak Run και έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε τους φίλους που θα μας διασκεδάσουν αλλά και διάφορες χρήσιμες λεπτομέρειες για το φεστιβάλ.

 jailbreak run 2013

Τo δεύτερο JailBreak Run διοργανώνεται από την μη κερδοσκοπική εταιρεία: “Λίμνη Πλαστήρα η λίμνη των τεσσάρων εποχων”. Δεν έχει σχέση με καμία λέσχη μοτοσυκλέτας – αυτοκινήτου ή πολιτική παράταξη. Είναι φεστιβάλ μουσικής εστιασμένο στα κλασσικά οχήματα και τη ρετρό αισθητική.

 

Φέτος θα παίξουν μουσική για εμάς τα παρακάτω σχήματα: Τhee Ηolly Strangers Dirty Fuse Dustbowl fundracar 7 0dds Jet Black

jailbreak run 2013

στο δρομο

Οργανώνουμε λαχειοφόρο κλήρωση που φιλοδοξούμε να σας μουρλάνει με δώρα που θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες μαζί την αφίσα μας. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα έχουμε παζάρι vintage αντικειμένων και χειροτεχνών στο πνεύμα του φεστιβάλ. Θα γίνει επίδειξη pinstriping, μπορεί να λερώσουμε κι όλας οπότε έχετε το υπόψιν. Παρέλαση από κουνάβια, σκίουρους, χελώνες με την υποστήριξη σταυραετών. Δεξιοτεχνίες αναβατών υπό την επήρεια αλκοόλ είναι στο πρόγραμμα όπως και οι καπνοί των burnout.

jailbreak run 2013

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι (στα χόρτα και στα χώματα) θα φιλοξενήσουν συνεδρίες με θέμα τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, τα καμμένα λάστιχα, τις καμένες γάμπες και τους καμένους του έρωτα.

Πληροφορίες για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια θα βρείτε στο παρακάτω link.(διαμονη) Ενδεικτικές τιμές για τις ημέρες του φεστιβάλ από 30 εως 60 ευρώ το δίκλινο με πρωινό.

jailbreak run 2013

Θέλουμε να είναι ξεκάθαρο σε όλους τους Φίλους ότι το JailBreak Run δημιουργείται από Φίλους με πάθος για την ζωή και έχει στόχο να μεταφέρει αξίες, εμπειρίες και όμορφες εικόνες σε όλους τους συμμετέχοντες >>

http://www.limniplastira.gr/el/ 

Jailbreak run Fb

 

jailbreak run 2013

Kαλή επιτυχία ευχόμαστε και οτιδήποτε νεότερο προκύψει σχετικό, θα σας ενημερώσουμε! Ήδη ετοιμάζεται πάρτυ μέσα στο Μάιο που θα προετοιμάσει το έδαφος, όπως πέρσι. Μείνετε συντονισμένοι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.