2η Συναντηση Gentlemen’s moto crew

 

   Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε οι φίλοι των cafe racer στη χώρα μας και ασφαλώς,ήταν θέμα χρόνου να δημιουργηθούν διάφορες ομάδες με σκοπό να φέρουν κοντά ανθρώπους της ίδιας κουλτούρας.Μια τέτοια ομάδα είναι οι Gentlemen’s Moto Crew.

 

gentlemen moto crew

Έχοντας ξεκινήσει από τη σελίδα τους στο fb- https://www.facebook.com/gentlemenmotocrew πρόσφατα, μετά τη πρώτη αναγνωριστική συνάντηση προ λίγων ημερών,έκαναν ήδη τη δεύτερη συνάντηση τους, για να οργανωθούν περαιτέρω εν όψει του νέου έτους. Πολύς κόσμος, πολλά μηχανάκια και εποικοδομητική συζήτηση για διάφορα θέματα κυριάρχησαν στη συνάντηση.

 

Όπως λέει και ο Κώστας,που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία της σελίδας,

Είναι μια ομάδα ανθρώπων με βασικό άξονα την κλασική, cafe racer, scrambler, bobber και custom μοτοσυκλέτα. Δεν είναι άλλο ένα club, δεν έχει προεδρείο, έσοδα και έξοδα και έχει ως σκοπό να ενώσει όλους όσους έχουν την μοτοσυκλέτα ως στυλ και έκφραση δίνοντας της προσωπικό χαρακτήρα ακόμα και παίρνοντας ένα παλιό μηχανάκι και με προσωπική εργασία του δίνουν ζωή για να ξανά κυλήσει στους δρόμους! Εχει ενωτικό κι όχι διαιρετικό χαρακτήρα και δραστηριοποιείται στην επαφή, την βόλτα, την ανταλλαγή απόψεων ακόμα και την φιλανθρωπία! Για να γίνει κάποιος μέλος απλά πίνει καφέ μαζί μας ή οδηγάει την κυρία του δίπλα μας!!!

gentlemen moto crew

Όποιος θέλει να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα γύρω από τους Gentlemen, δε έχει παρά να γίνει μέλος στη σελίδα τους στο facebook ,για να ενημερώνεται για τις εκδηλώσεις της ομάδας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία!

gentlemen moto crew

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.