Skinny Harley Davidson xl1000

  Η Skinny cafe racers φτιάχνει ομώνυμα projects.Αυτό είναι προφανές!Διαλέξαμε όμως να σας παρουσιάσουμε σαν πρώτο,ένα Scrambler,από αυτά που μας έστειλε!

 

  Η Skinny cafe racers δημιουργήθηκε το 2011 και εδρεύει στην Ιταλία,στο Origgio.O Μαξ,ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να αξιοποιήσει το πάθος για τις μοτοσυκλέτες του σε πιο επαγγελματική βάση,έτσι μαζί με τους Alex,Gianfraco & Lory ανακατασκευάζουν μηχανές,κυρίως δεκαετιών ’70-’80 και τις μετατρέπουν σε cafe racer,bobber,scrambler,η κάθε μια εκ των οποίων έχει το προσωπικό γούστο και επιμέρους επιλογές του εκάστοτε αναβάτη.

   Το Harley Davidson XL1000 του 1981 που βλέπετε στις οθόνες σας,κέρδισε το τρίτο βραβείο στη κατηγορία του στη Bike Expo 2013  και είναι μία από αυτές!

Βλέποντας το στη παρούσα κατάσταση,είναι δύσκολο να φέρεις στο μυαλό σου το αρχικό,custom μοντέλο!
Πιστό στο στυλ του XR750 της δεκαετίας του 70 αλλά με δικό του χαρακτήρα,το εν λόγω Harley εχει πολλές ώρες δουλειάς πάνω του.


   18´´ ζάντες μπροστά,ικανές να δεχτούν τα Heidenau k60 ελαστικά,  αλλαγμένο αμορτισέρ πίσω και νεα ελατήρια στα καλάμια,για να κάνουν τη μοτοσυκλέτα να σταθεί στο…ύψος της!
Ελεύθερο φίλτρο στα καρμπυρατέρ,εξάτμιση δίκανη ασφαλώς χειροποίητη σε ψηλή θέση,νέα φτερά αλουμινίου που συνδυάζονται υπέροχα με το άβαφο,βουρτσισμενο ντεποζιτο.
Αγωνιστικές πινελιές με το number plate και το προστατευτικό πλέγμα του φαναριού.

Σέλα και γκριπ από την άλλη δίνουν την απαραίτητη ρετρό πινελιά,ένα ταχύμετρο όλο και όλο και καρατιμόνα,για να δίνει τον απαραίτητο μοχλό σε παιχνίδια εκτός δρόμου.Γενικά,η όλη εμφάνιση του ακατέργαστου μετάλλου πολύ μας αρέσει και πάμε στοίχημα πώς λερωμένη,μετά από off road βόλτα,θα είναι ακόμα πιο όμορφη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.